«MARUSCHKA» Premi Micalet de Teatre 2017

«Maruschka. Còmedia russa sobre la nostra terreta» ha sigut l’escollida pel jurat de la Societat Coral Micalet com la millor peça presentada al Premi Micalet de Teatre, dintre dels Premis Miquelet 2017.

IMG_20171125_214556.jpg

La més que centenària entitat valenciana va organitzar el dissabte 25 de novembre la gala dels 30 Premis Miquelet. Esdeveniment en el qual les dones eren les protagonistes, no només per ser el dia contra la violència masclista sinó perquè els dos premis d’honor -col·lectiu i individual- van recaure en l’Associació de juristes dones de la ciutat d’Alzira (AJUDA) i en la professora i activista política Maria Conca.

Entre els altres premis, el Premi Micalet de Teatre que va guanyar Adrián Novella, membre d’aquesta companyia, pel seu text «Maruschka. Comèdia russa sobre la nostra terreta«. Aquesta obra va ser muntada per Bullanga en 2015, sota la direcció del mateix autor, per al Festival Russafa Escènica de València.

Prompte la podrem tornar a veure -aquesta vegada a la nostra imaginació-, ja que serà publicada per l’editorial de la Universitat de València.

Ací us deixem un xicotet vídeo del nostre muntatge:

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s