Càsting «La xiqueta que volia arribar a la Pau»

La imagen tiene un atributo ALT vacío; su nombre de archivo es casting_xiqueta-1.jpg

Estem buscant a la nostra «xiqueta» per al nou projecte de Bullanga Compañía Teatral, amb text i direcció d’Adrián Novella.

«Els focs d’artifici omplin el cel de llum. Per a la xiqueta protagonista, és un espectacle, però els adults ho miren amb uns altres ulls, plens de por. Per això, el pare de la xiqueta l’animarà a fugir i veure els focs des de més lluny, fins que arribe a un lloc anomenat la Pau. Una bella al·legoria sobre la guerra vista des de la mirada infantil.»

Aquesta obra va rebre el premi Escalante de Teatre Infantil 2019 de la Diputació de València i va ser publicada per Edicions Bromera (Col·lecció Micalet Teatre núm. 58. ISBN: 978-84-1358-187-3. https://bromera.com/infantil-juvenil/micalet-teatre/8425-la-xiqueta-que-volia-arribar-a-la-pau-9788413581873.html )

A QUI BUSQUEM?

A una actriu jove amb trets físics que connecten amb els d’una xiqueta.

Major d’edat, amb domini oral del valencià, nacionalitat d’algun país de la CEE o permís de treball en vigor, i amb disponibilitat en setembre i la primera setmana d’octubre.

QUAN I ON SÓN LES PROVES?

El dilluns 13 i el dimarts 14 de juny. El lloc i la data la confirmarem per mail una vegada feta la selecció.

I ELS ASSAJOS I LES REPRESENTACIONS?

Cal aclarir que el que anem a fer primerament és una lectura escenificada per presentar el llibre, patrocinada pel Teatre Escalante de la Diputació de València. Què vol dir lectura escenificada? Doncs que mostrarem un dibuix de posada en escena amb el text a la mà, que apunte a un futur espectacle complet.

Per tant, són 10 dies d’assajos, pagats conforme al conveni professional de teatre. Més el dia de la representació a 150€ bruts.

La mostra amb el text a la mà serà el primer cap de setmana d’octubre a la nova seu d’Escalante.

I ACABA?

No! Una vegada fet açò haurem d’acabar el muntatge, no? Farem la producció, propiament dita, i l’estrena en 2023.

T’INTERESSA?

Si la resposta és sí, envia’ns els següents arxius a elxiquetdelafaldaescocesa@gmail.com

  • Currículum amb estatura, formació i experiència (comprenem que puga no ser extens).
  • Dues fotografies a color, de cara i de cos sencer.
  • Qualsevol enllaç que ens done més informació: videobook, photobook, pàgina web, Instagram (només si és professional), etc.

Nosaltres et contestarem al més aviat possible, dient si et veiem o no per al paper i, si pensem que sí, et convocarem a l’audició i et passarem el material per preparar-te-la. No trigues a enviar-ho. Pots esperar fins al dia 3 de juny (inclòs), però aleshores tindràs poc temps per a preparar la prova en condicions.

PER CERT!

Si per la data o horari d’audició o alguna d’assajos puntual veus que tens problemes de disponibilitat, abans de pensar que has perdut l’oportunitat, parla amb nosaltres i ix de dubtes.

Esperem el teu correu! elxiquetdelafaldaescocesa@gmail.com

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s