«Joc de xiquetes» al Tercera Setmana

«Joc de xiquetes«, l’obra que ha ocupat la temporada 2016-2017 de Bullanga, torna a València. Aquesta vegada al lloc on va nàixer.
El dimarts 13 de juny es podrà tornar a veure al pati de l’Escola Infantil Patufet del carrer Cadis, dintre de l’emblemàtic barri valencià de Russafa.

La funció és a les 20.00 hores, i està programada pel Festival Tercera Setmana. Festival d’arts escèniques valencià que en la seua segona edició ha ampliat dies i territori. Serà del 8 al 18 de juny, a les ciutats de Castelló, Alacant i València, i participaran una gran quantitat de companyies de tota Espanya, així com companyies internacionals.

Nosaltres tenim l’honor de compartir programació amb directors com Alfredo Sanzol o Lluís Pasqual, dramaturgs com Paco Zarzoso o Pablo Messiez, i companyies com Bambalina o La Perla 29, entre altres.

Les entrades es poden comprar a les oficines de turisme de la ciutat o a la pàgina web del festival: http://tickets.tercerasetmana.com/espectaculo/25/joc-de-xiquetes.html

En les distàncies curtes és on millor es coneix les persones. Una reunió de pares d’alumnes és el brou perfecte perquè sorgisquen misèries, manies i prejudicis. Joc de xiquetes reprodueix una d’aquestes reunions basada en fets reals. Els espectadors, reconvertits en progenitors passius, van ocupant l’interior d’una aula. Allà passaran de participar en un ball infantil al silenci davant l’esclat del conflicte. Sense adoctrinaments, es desperta el posicionament del públic, es qüestiona tot, des dels grups de WhatsApp dels pares fins a determinades pràctiques docents. Adrián Novella, en la doble faceta de director i dramaturg, aconsegueix un relat sense fissures, gràcies a un text depurat i fresc, amb què s’espera amb impaciència el que passarà immediatament. Joc de xiquetes ha sigut triat per a la seua programació en Tercera Setmana, en col.laboració amb el director artístic de Russafa Escènica, on va ser estrenada.

 Cartelinfo3set

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s