Nou projecte en marxa

IMG-20160805-WA0011VALENCIÀ

Comença l’agost i, amb aquest, els assajos de la nova producció de Bullanga Companyia Teatral: Joc de xiquetes.

L’obra, escrita i dirigida per Adrián Novella, donarà vida a dues mares, dos pares, un professor i una professora, els quals seran interpretats per Sara Gumbrecht Real, Ariana Higón, Miguel Arnau, Jorge Valle, Vicent Domingo i Resu Belmonte. Aquests personatges seran els protagonistes d’una reunió escolar en la qual, els espectadors aniran descobrint quins són els temes a tractar i posicionant-se a favor o encontra d’aquests.

En aquesta primera setmana, els actors estan entrenant i preparant-se interpretativament per crear els seus personatges, gràcies als exercicis proposats per la direcció i, sobretot, per l’assessora de moviment i coreògrafa, que participa amb la companyia per tercera vegada (segona consecutiva), Alejandra García.

En aquests primers matins del mes, ja sona entre les parets de La Llavoreta Espai Creatiu el text de Joc de xiquetes, i en un mes, es podran veure i sentir als seus personatges a l’Escola Infantil Patufet, del carrer Cadis de València, dins del Festival Russafa Escènica.
L’estrena tindrà lloc el dia 15 de setembre, a les 21:00 hores. En total, catorze funcions en dues setmanes.

Les estrades d’aquest espectacle es poden comprar per internet a www.onetwotix.com o bé a partir de setembre a la taquilla del festival.

Més informació a www.russafaescenica.com i www.bullanga.net.

IMG_20160805_105528CASTELLANO

Comienza agosto y, con este, los ensayos de la nueva producción de Bullanga Compañía Teatral: Joc de xiquetes.

La obra, escrita y dirigida por Adrián Novella, dará vida a dos madres, dos padres, un profesor y una profesora, que serán interpretados por  Sara Gumbrecht Real, Ariana Higón, Miguel Arnau, Jorge Valle, Vicent Domingo y Resu Belmonte. Estos personajes serán los protagonistas de una reunión escolar en la que los espectadores irán descubriendo cuales son los temas a tratar y posicionándose a favor o en contra de estos.

En esta primera semana, los actores están entrenando y preparándose interpretativamente para crear sus personajes gracias a los ejercicios propuestos por la dirección y, sobre todo, por la asesora de movimiento y coreógrafa, que participa con la compañía por tercera vez (segunda consecutiva), Alejandra García.

IMG_20160805_111158En estas primeras mañanas del mes, ya suena entre las paredes de La Llavoreta Espai Creatiu el texto de Joc de xiquetes, y en un mes, se podrán ver i oir a sus personajes en la Escuela Infantil Patufet, de la calle Cádiz de Valencia, dentro del Festival Russafa Escènica.
El estreno tendrá lugar el día 15 de septiembre, a las 21:00 horas. En total, catorce funciones en dos semanas.

Las estradas de este espectáculo se pueden comprar por internet en www.onetwotix.com o bien a partir de septiembre en la taquilla del festival.

Más información en www.russafaescenica.com y en www.bullanga.net.

IMG_20160803_100954.jpg

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s