Càsting ‘El xiquet que volia una falda escocesa’

Estem buscant al nostre «xiquet», el prota de la nova producció del Teatre Escalante de la Diputació de València, amb creació de Bullanga Compañía Teatral i text i direcció d’Adrián Novella.

Què passa si un xiquet vol una falda però no li deixen portar-la? Doncs que el xiquet mamprendrà un viatge cap a l’únic lloc que coneix on els homes en poden portar: Escòcia. Un viatge on els pares es convertiran en els seus companys, mestres i enemics. Però també en fades, cavallers, ovelles rockeres i bruixes per a crear un camí cap a l’acceptació; cap a la cerca de la identitat que definirà el seu fill.

Aquesta obra, que defensa la importància de ser un mateix, va rebre el premi Escalante de Teatre Infantil de la Diputació de València i va ser publicada per Edicions Bromera (Col·lecció Micalet Teatre núm. 50. ISBN: 978-84-9026-959-6. https://bromera.com/educacio/micalet-teatre/5125-el-xiquet-que-volia-una-falda-escocesa-9788490269596.html )

A QUI BUSQUEM?

A un actor jove, d’entre 18 i 30 anys (o que els aparente), amb trets físics que connecten amb els d’un xiquet. No necessitem un xic que aparente tenir deu anys, però els futurs espectadors infantils han d’acceptar que és un xiquet dins de la convenció teatral.

Amb domini oral del valencià, nacionalitat d’algun país de la CEE o permís de treball en vigor, i amb disponibilitat del 27 de setembre al 30 de gener.

QUAN I ON SÓN LES PROVES?

El dijous 9 i el divendres 10 de setembre, en horari de vesprada, al Teatre Principal de València (carrer de les Barques, 15. Entrada per carrer Poeta Querol s/n).

I ELS ASSAJOS I LES REPRESENTACIONS?

Són 60+1 dies d’assajos. L’1 serà l’última setmana de setembre com a primer contacte i els 60 començaran el 5 d’octubre. Els assajos es dividiran en tres fases, cadascuna ubicada en un lloc diferent: la primera a les aules del Teatre El Musical, la segona a la Sala 4 del Teatre Rialto i la tercera a l’escenari de la Sala L’Horta. La retribució per assaig és de 51 € nets per dia d’assaig.

Les representacions seran del 12 al 23 de gener al Teatre El Musical de València, de dimecres a diumenge, i seran un total de 18, ja que cada dia farem doblet, a excepció dels dissabtes. La retribució per funció serà de 238,70 € nets.

I ACABA?

No. Després comença la gira, però de moment ens quedem amb això.

T’INTERESSA?

Si la resposta és sí, envia’ns els següents arxius a elxiquetdelafaldaescocesa@gmail.com

  • Currículum amb estatura, formació i experiència (comprenem que puga no ser extens).
  • Dues fotografies a color, de cara i de cos sencer. És d’agrair que no portes barba.
  • Qualsevol enllaç que ens done més informació: videobook, photobook, pàgina web, Instagram (només si és professional), etc.

Nosaltres et contestarem al més aviat possible, dient si et veiem o no per al paper i, si pensem que sí, et convocarem a l’audició i et passarem el material per preparar-te-la. No trigues a enviar-ho. Pots esperar fins al dia 5 (inclòs), però aleshores tindràs poc temps per a preparar la prova en condicions.

PER CERT!

Si per la data o horari d’audició o alguna d’assajos puntual veus que tens problemes de disponibilitat, abans de pensar que has perdut l’oportunitat, parla amb nosaltres i ix de dubtes.

Esperem el teu correu! elxiquetdelafaldaescocesa@gmail.com

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s