Nova aventura de Bullanga

Comencem una nova producció a Bullanga Compañía Teatral. Després de muntatges amb un gran nombre d’intèrprets i les grans produccions que no han aconseguit assolir-se, encetem una nova etapa tant artística com de mitjans.

Deixem el teatre on incloem el públic a l’espectacle, encara que no tenim intenció de construir la quarta paret de moment, i reduïm l’equip fins a quedar només a escena als caps de Bullanga.

I l’obra? Els nuvis. El nou text d’Adrián Novella, el qual va participar al IX Torneig de Dramatúrgia del Festival Temporada Alta i que recentment ha sigut guardonat amb el Premi Micalet de Teatre, posarà sobre les taules a Ariana Higón i al mateix autor per a contar la història més intima i personal que Bullanga ha mostrat fins ara.

Aquesta història té una posada en escena ideada per Novella però la direcció recau sobre Vicente Genovés, director i actor de la companyia en muntatges anteriors. Com sempre, encarregada del moviment i construcció física dels personatges, l’actriu i ballarina Alejandra García. José Ramón Pérez (Jota) tornarà amb nosaltres per encarregar-se la il·luminació, com també Nacho Sánchez, pel que fa a la fotografia i disseny gràfic. La nova incorporació a l’equip és Sara Recatalà, encarregada del vestuari.

Els nuvis podrà veure’s per les províncies de Castelló, València i Barcelona durant el primer semestre de 2020 i conviurà amb els nostres espectacles Joc de xiquetes i El Pacte.

IMG-20191210-WA0007

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s