Acomiadem l’any al Reclam

Acomiadem l’any com vàrem començar-ho: a un festival prou interessant. Però molt més a prop de casa.

L’activitat de Bullanga va començar en 2018 a Xile (quant de temps ja…), al Festival Internacional d’Arts Escèniques Santiago Off. Allà vàrem fer «Juego de niñas» al Museo de la Educación Grabriela Mistral de la ciutat de Santiago. El primer col·legi per a xiques de tot el país.

Vàrem fer dues funcions meravelloses, impartir un curs sobre el nostre treball d’inclusió del públic i gaudir de la programació del festival, la ciutat, la platja de Valparaiso i de la gent tan propera, ara amics.

En acabar, viatjarem directament a Lima (Perú) per fer tres funcions al Teatro Británico de Miraflores amb el cartell d’entrades exhaurides contínuament penjat. Vàrem menjar com a reis i compartir bons moments a la ciutat i amb els nostres amics i coproductors Break Producciones.

IMG-20180204-WA0149

Dies després ja estàvem a casa, tocava tornar a fer «Joc de xiquetes» a Quart de Poblet i per fi, descansar per a deixar pas a «El sueño de las galaxias» i la campanya escolar ‘Anem al Teatre’ que va fer que uns 5.000 alumnes i professors compartiren amb nosaltres la història galàctica de Segismundo per tota la província de València.

img-20180503-wa0013-e1530181580765.jpg

Aleshores sí, fèiem una parada. Mentre, tornàvem a participar en un espectacle dels nostres mestres de la participació del públic, La Cubana, al teatre Olympia de València.

I en acabar… a rebre el Premi Max especial del Públic per «Joc de xiquetes» a Sevilla.

gemma-taberner-premio-max-aldaia

Ja era estiu i tocava preparar nova producció per al Festival Russafa Escènica: «El Pacte». Encara que abans d’estrenar, ens n’anàrem a Olocau a fer la reunió més multitudinària de «Joc de xiquetes». Mai havíem vist una cua tan llarga a un carrer de poble per a veure teatre contemporani.

A la tardor, «El Pacte» va arribar al barri valencià de Russafa amb molt bona acollida de públic i crítica. Dues setmanes de funcions i a tornar amb «Joc de xiquetes» al ‘Fes Educació’ de Sedaví i al Teatre Arniches d’Alacant.

1809 C 159

Acabem l’any. Última funció de «Joc de xiquetes» al lloc més prop de casa. A la mostra de teatre Reclam, al teatre Els XIII de Vila-real.

Ara a esperar com es porten els mags d’orient, a veure si venen carregadets de bolos per a 2019.

20181026-joc de xiquetes-28.jpg

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s