Tanquem el curs

Arriba juliol i el curs escolar ja és cosa del passat. També la temporada teatral.

Vàrem començar a l’escola; a l’Escola Infantil Patufet de València, amb l’estrena de “Joc de xiquetes”. Tretze funcions oficials a més d’unes quantes prèvies per a companys del festival, premsa, etc. Dues setmanes meravelloses a un espai màgic i un equip molt obert i agradable.

img_6832-copia

Els últims mesos de 2016 vàrem tenir una xicoteta pausa per agafar de nou forces -havíem estat tot l’estiu amb la creació de “Joc de xiquetes”-, i només començar 2017, tornarem a l’escola. Primerament amb “El sueño de las galaxias”, la nostra versió galàctica de “La vida es sueño”, per a alumnes de diferents escoles de València, Torrent, i els seus voltants, dintre del programa escolar d’Olympia Metropolitana.

_MG_8209-2

Al febrer començarem la nostra gira de “Joc de xiquetes”, actuant amb aquesta obra per primera vegada a espais teatrals. Primer va ser al Teatre Auditori Municipal d’Aldaia on varen pujar a l’escenari més de setanta espectadors i varen entrar en la nostra escoleta i en la trama que l’envolta.

Després anàrem una semaneta a la sala Círculo de Benimaclet, a València, i a la Sala del Roig de Gràcia, a Barcelona. Poc després rebíem la proposta de tornar a València i a més a un gran festival internacional com és Tercera Setmana. Estàvem programats junt grans directors, dramaturgs i companyies nacionals i internacionals. No ens ho creiem.

Entre Barcelona i el Festival Tercera Setmana, vàrem tindre temps per a reprendre un antic treball i vàrem participar amb un monòleg sobre immigració al Festival Cabanyal Íntim. Una altra experiència per a recordar.

19417185_1690003507696309_2496164697693587838_o

I una semaneta després del Tercera Setmana, acabava el curs al Certamen Nacional Escena Alaquàs, on vàrem fer, per primera vegada, “Joc de xiquetes” a la italiana, és a dir, que estàvem d’amunt d’un escenari i el públic estava al pati de butaques. Va ser una experiència curiosa i molt agradable quan Resu Belmonte, una de les nostres actrius, se’n va portar el premi a la millor intèrpret del certamen.

Joc_Italiana1

En definitiva, ha sigut una temporada plena de festivals (Russafa Escènica, Cabanyal Íntim, Tercera Setmana i Escèna Alaquàs).

Aquest any agafem vacances quan s’agafen normalment -ja tocava-, però els nostres caps continuen maquinant; pensant en nous projectes i intentant continuar amb els actuals.

El curso que viene “Joc de xiquetes” pasará a ser “Juengo de niñas”, y se podrá ver tanto en su versión original como en una nueva versión completamente en castellano.

Os deseamos unas buenas vacaciones de verano. Nos vemos pronto.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s