Tanquem el curs

Arriba juliol i el curs escolar ja és cosa del passat. També la temporada teatral.

Vàrem començar a l’escola; a l’Escola Infantil Patufet de València, amb l’estrena de «Joc de xiquetes». Tretze funcions oficials a més d’unes quantes prèvies per a companys del festival, premsa, etc. Dues setmanes meravelloses a un espai màgic i un equip molt obert i agradable.

img_6832-copia

Els últims mesos de 2016 vàrem tenir una xicoteta pausa per agafar de nou forces -havíem estat tot l’estiu amb la creació de «Joc de xiquetes»-, i només començar 2017, tornarem a l’escola. Primerament amb «El sueño de las galaxias», la nostra versió galàctica de «La vida es sueño», per a alumnes de diferents escoles de València, Torrent, i els seus voltants, dintre del programa escolar d’Olympia Metropolitana.

_MG_8209-2

Al febrer començarem la nostra gira de «Joc de xiquetes», actuant amb aquesta obra per primera vegada a espais teatrals. Primer va ser al Teatre Auditori Municipal d’Aldaia on varen pujar a l’escenari més de setanta espectadors i varen entrar en la nostra escoleta i en la trama que l’envolta.

Després anàrem una semaneta a la sala Círculo de Benimaclet, a València, i a la Sala del Roig de Gràcia, a Barcelona. Poc després rebíem la proposta de tornar a València i a més a un gran festival internacional com és Tercera Setmana. Estàvem programats junt grans directors, dramaturgs i companyies nacionals i internacionals. No ens ho creiem.

Entre Barcelona i el Festival Tercera Setmana, vàrem tindre temps per a reprendre un antic treball i vàrem participar amb un monòleg sobre immigració al Festival Cabanyal Íntim. Una altra experiència per a recordar.

19417185_1690003507696309_2496164697693587838_o

I una semaneta després del Tercera Setmana, acabava el curs al Certamen Nacional Escena Alaquàs, on vàrem fer, per primera vegada, «Joc de xiquetes» a la italiana, és a dir, que estàvem d’amunt d’un escenari i el públic estava al pati de butaques. Va ser una experiència curiosa i molt agradable quan Resu Belmonte, una de les nostres actrius, se’n va portar el premi a la millor intèrpret del certamen.

Joc_Italiana1

En definitiva, ha sigut una temporada plena de festivals (Russafa Escènica, Cabanyal Íntim, Tercera Setmana i Escèna Alaquàs).

Aquest any agafem vacances quan s’agafen normalment -ja tocava-, però els nostres caps continuen maquinant; pensant en nous projectes i intentant continuar amb els actuals.

El curso que viene «Joc de xiquetes» pasará a ser «Juengo de niñas», y se podrá ver tanto en su versión original como en una nueva versión completamente en castellano.

Os deseamos unas buenas vacaciones de verano. Nos vemos pronto.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s