Els nuvis / Los novios

  • Premi Micalet de Teatre 2019
  • Text participant al IX Torneig de Dramatúrgia del Festival Temporada Alta de Girona

ESTRENA 06/03/2020 – Paranimf UJI de Castelló

VAL.

Un xic i una xica joves, o potser no tan joves, vestits de nuvis, memorant el dia quan tot va començar. Un dia en el qual s’inicia un viatge al passat recent, dinàmic, tendre i amb humor, per plantejar-se que tot allò que té un inici ha de tindre un final; que tots els moments s’han d’aprofitar; que no ens hem d’oblidar de viure cada instant.

Una història familiar, quasi real, en la qual els nuvis juguen i conviden al joc, al ball i a somriure encara que potser sempre hi ha un final. Esteu convidats i convidades a la cerimònia.

 

 

CAST.

Un chico y una chica jóvenes, o puede que no tanto, vestidos de novios, memorando el día en que todo comenzó. Un día en el que se inicia un viaje al pasado reciente, dinámico, tierno y con humor, para plantearse que todo lo que tiene un inicio debe tener un final; que todos los momenos se tienen que aprovechar; que no debemos de olvidar vivir cada instante.

Una historia familiar, casi real, en la que los novios juegan e invitan al juego, al baile y a sonreír aunque puede que siempre haya un final. Estáis invitados e invitadas a la ceremonia.