EL PACTE / EL PACTO

  • Premios Max 2019. Candidata a Mejor Espectáculo Revelación y Mejor Autoría Revelación.
  • Premis de les Arts Escèniques Valencianes del IVC 2019. Finalista, Vicent Pastor, a Mejor Actor.
  • Text participant en l’encontre de dramaturgs europeus El Drac d’Europa. Editat per Edicions 96.

EL PACTE

(Castellano abajo)

Hui és un dia històric. Hui tres forces polítiques s’uniran per desbancar al partit que sempre guanya les eleccions. Hui comença el canvi. Tot depén de la reunió que tenen els portaveus i representants dels tres partits. La premsa espera. Han de ser ràpids. S’ha de formar govern.

La sala de reunions és un terreny que coneixem ben poc, però hui toca entrar, veure com es comporten els polítics a porta tancada i votar. Toca triar el camí que pren el govern. Hui toca escollir quina versió (de l’obra) es veu. I després, donar la cara enfront de la premsa. Què votareu?

Aquest projecte s’estrena dins del Festival Russafa Escènica de València, el 20 de setembre de 2018, a l’Sporting Club Russafa.

Intèrprets: Gemma Taberner, Vicent Pastor i Luis Chover.

Text i direcció: Adrián Novella Ajudant de direcció: Ariana Higón Assessora de moviment: Alejandra García Diseny gràfic: Nacho Skaywölker  Vídeo: Irene Báguena  Distribució: Amadeo Vañó (Cámara Blanca)

1809-c-159-e1547942155653.jpg

EL PACTO

Hoy es un día histórico. Hoy tres fuerzas políticas se unirán para desbancar al partido que siempre gana las elecciones. Hoy comienza el cambio. Todo depende de la reuni´n que tienen los portavoces y representantes de los tres partidos. La prensa espera. Tendrán que ser rápidos. Hay que formar gobierno. 

La sala de reuniones es un terreno poco conocido, pero hoy toca entrar, ver cómo se comportan los políticos a puerta cerrada y votar.  Toca elegir el camino que toma el gobierno. Hoy toca elegir qué versión (de la obra) se ve. Y después, dar la cara ante la prensa. ¿Qué opción votarás?

Este proyecto se estrena dentro del Festival Russafa Escènica de València, el 20 de septiembre de 2018, al Sporting Club Russafa.

Intérpretes: Gemma Taberner, Vicent Pastor y Luis Chover.

Texto y dirección: Adrián Novella Ayudante de dirección: Ariana Higón Asesora de movimiento: Alejandra García Diseño gráfico: Nacho Skaywölker  Vídeo: Irene Báguena  Distribución: Amadeo Vañó (Cámara Blanca)

merge_from_ofoct