El xiquet que volia una falda escocesa / El niño que quería una falda escocesa

PREMI ESCALANTE DE TEATRE INFANTIL

ESTRENA 12/01/2022 TEATRE EL MUSICAL DE VALÈNCIA

(VAL.) Què passa si un xiquet vol una falda? Què passa si no lo deixen portar-ne? Doncs, en aquest cas, el xiquet vol emprendre un viatge cap a l’únic lloc que coneix on els homes poden portar falda: Escocia.

Un viatge imaginari però real en que els pares d’aquest xiquet es converteixen en companys, mestres i enemics. Però també en cavallers, fades, ovelles rockeres i bruixes shakespereanes. Un camí cap a l’acceptació, per al xiquet, però especialment per a la seua família.

Aquesta obra, que defensa la importància de ser un mateix, va rebre el Premi Escalante de Teatre Infantil de la Diputació de València i està publicada per Edicions Bromera.

A partir de 6 anys (tota primaria).

(CAST.) ¿Qué pasa si un niño quiere una falda? ¿Qué pasa si no le dejan llevarla? Pues, en este caso, el niño quiere emprender un viaje hacia el único lugar que conoce donde los hombres pueden llevar falda: Escocia.

Un viaje imaginario pero real en el que los padres de este niño se convierten en compañeros, maestros y enemigos. Pero también en caballeros, hadas, ovejas rockeras y brujas shakesperianas. Un camino hacia la aceptación, para el niño, pero especialmente para su familia.

Esta obra, que defiende la importancia de ser uno mismo, recibió el Premio Escalante de Teatro Infantil de la Diputación de València y está publicada por Edicions Bromera.

A partir de 6 años (toda primaria).

.

Intèrprets / Intérpretes – Gabriel Benavent, Estela Martínez y Vicent Pastor
Autoria i direcció / Autoría y dirección – Adrián Novella
Ajud. de direcció i producció / Ayte. de dirección y producción – Ariana Higón
Moviment i coreografia / Movimiento i coreografía – Alejandra García
Composició i dir. musical / Composición y dir. musical – Raquel Molano
Vestuari / Vestuario – Sara Recatalà
Escenografia / Escenografía – Luis Crespo
Il·luminació / luminación – Ximo Olcina
Espai sonor / Espacio sonoro – Eduardo Soriano Producció i enginyeria musical / Producción e ingeniería musical – Óscar Guzmán
Disseny gràfic / Diseño gráfico – Laura Valero
Fotografia / Fotografía – Vicente A. Jiménez
Vídeo – Sergio Serrano
Gestió / Gestión – Charo García
Distribució / Distribución – Amadeo Vañó